Straight away

Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen!

straightaway.nl-2.png
voedingsstoffen.png

Ik werk exclusief met de producten van Straight away.  Afvallen met behulp van Straight away maaltijdvervangers betekent een aanpak die werkt, die verantwoord is en bovenal: lekkere producten! 

Straight away onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling van de ingrediënten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten en leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen.

Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Straight away dus niet nodig. Dat maakt afvallen met de shakes, repen, soepen, warme maaltijden en andere maaltijdvervangers van Straight away verantwoord! 

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Doordat er veel hoogwaardige eiwitten aan de producten zijn toegevoegd behoud je spiermassa .  

Samen stellen we voor jou het meest geschikte programma samen, afhankelijk van jouw wensen en gezondheid. 

Natuurlijk kun je op de website van Straight away alles lezen over de producten en hun eigenschappen: kijk snel op Straight away