Jouw coach!

Afvallen is iets waarvoor je moeite moet doen, wat tijd nodig heeft en af en toe best heel pittig kan zijn. In je eentje lijnen vergt erg veel zelfdiscipline en doorzettingsvermogen. Ik heb zelf mogen ervaren hoe fijn het is om wekelijks je coach te treffen en samen 'de balans van de week' op te maken.

 

Fantastisch dat ik nu anderen mag gaan begeleiden naar een gezonder gewicht en leuker leven. Vol vertrouwen en met heel veel plezier ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Ik ontvang je graag voor een eerste intake in studio Enforme. Tijdens deze eerste afspraak (ongeveer een uur) bespreken we jouw doelen, je eetgewoonten en je medische gezondheid. Samen brengen wij uitgebreid alles in kaart. En natuurlijk hoort daar een uitgebreide en nauwkeurige weging bij.

Dit intakegesprek kost eenmalig €24,95. Alle verdere coachingsgesprekken zijn GRATIS. En ja: dat is inclusief appjes, belletjes en mailtjes tussendoor. Want mijn begeleiding stopt niet bij de voordeur! 

En hoe doen we dat nu? In coronatijd? Uiteraard kunnen we de intake-afspraak en de meetmomenten op anderhalve meter afstand doen. En dragen we een mondmasker en ik ook handschoenen. De stoelen, de weegschaal en het bureau worden na elke client grondig gereinigd. Ik plan daartoe ook voldoende pauzes tussen twee cliënten. Als je liever de producten thuis bezorgd wil hebben of wilt komen afhalen? Dat kan dat natuurlijk ook!